Over Salarisdetachering.nl

Onderdeel van Apployed Nederland B.V.

Onze salarisadministrateurs

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van salarisverwerking en personeelsadministratie, hebben we al veel klanten kunnen helpen met het oplossen van lastige vraagstukken. Dit doen we door op locatie tijdelijke ondersteuning te bieden bij de salarisverwerking of door de juiste persoon voor jouw salarisadministratie te vinden. Maar we doen dit ook door klanten te ontzorgen, door hen de salarisverwerking volledig uit handen te nemen.

Expertise op maat

Wij zetten voor onze services alleen salarisadministrateurs in met minimaal vijf jaar ervaring in verschillende settings. Zij hebben kennis van verschillende salarisadministratiepakketten, zoals Nmbrs, Unit 4, Loket.nl, Raet en Exact. Gebruik je een ander pakket? Dan kijken we graag naar de mogelijkheden.

Opgeleide salarisadministrateurs

Naast de harde kern worden in ons verwerkingscentrum ook jonge salarisadministrateurs klaargestoomd voor het 'echte' werk. Zo kunnen zij met de juiste ervaring en kennis ook bij jou op locatie optimale ondersteuning bieden.

Apployed

Salarisdetachering.nl is onderdeel van Apployed Nederland B.V. De organisatie biedt voor A tot Z een oplossing voor elk HR-vraagstuk. Of je nu op zoek bent naar een personeelssysteem, de salarisadministratie wilt uitbesteden, een HR-professional of salarisadministrateur wilt inhuren, een korte HR-vraag hebt, of jouw eigen personeelsadministratie wilt uitbesteden. Bekijk alle producten en diensten op de website van Apployed.


Meer weten over onze ervaren salarisadministrateurs of het uitbesteden van de salarisadministratie? Neem dan snel contact op.