HR Service: Jouw one-stop-shop voor HR

Ook op het gebied van personeelszaken/HR kunnen wij jou bijstaan. Wij bieden ondersteuning met de volgende diensten:

 • HR-Helpdesk: Direct op weg na contact met onze adviseurs
  Met onze HR-Helpdesk heb je telefonisch of per e-mail onbeperkt toegang tot onze HR-adviseurs. Hier kan je direct terecht met al je vragen omtrent jouw medewerkers. We proberen je direct verder op weg te helpen door jou van gedegen advies en/of informatie te voorzien.

  Sommige vragen zullen meer tijd nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een personeelshandboek of het herzien van een contract. In dit geval zullen wij -indien mogelijk- een vrijblijvende fixed-price offerte maken, op basis van een scherp tarief. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

 • Projecten / interim
  Maak je geen gebruik van de HR-Helpdesk, maar wil je wel gebruik maken van onze dienstverlening? Dan kan dit uiteraard ook. Denk bijvoorbeeld aan kortlopende projecten waarvoor onze HR-experts kunnen worden ingezet. Bij behoefte aan extra HR-capaciteit kan er op interim-basis gebruikgemaakt worden van onze managers, adviseurs en administrateurs.
 • Dedicated HR-adviseur: volledig uitbesteden van HR
  Wil je jouw complete HR uitbesteden? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Je betaalt dan een vast bedrag per medewerker per maand voor een dedicated HR-adviseur. Dit bespaart je veel geld in vergelijking met het in dienst nemen van een eigen HR-professional. 


De voordelen van onze HR-Service
✓   Direct persoonlijk contact met een HR-adviseur
✓   Jij komt weer toe aan andere werkzaamheden
   Ervaren professionals voor personeelszaken en salarisadministratie
   Minimale kosten
   Jij bepaalt hoe lang je gebruik maakt van onze service
   Volledige oplossing voor al jouw personeelszaken
   Voor elk probleem een passende oplossing   


Kennismakingsactie: Gratis nulmeting
Eerst even kennismaken? Dat kan! Wij bieden nu tijdelijk een gratis nulmeting, t.w.v. € 500,-. Dit houdt in dat wij - afhankelijk van jouw locatie - bij jou langskomen of een online meeting inplannen. Wij gaan samen met jou in gesprek en verkennen jouw complete HR-plaatje, waarbij we jouw wensen en knelpunten in kaart en aan de hand daarvan wordt duidelijk hoe je tot het beste resultaat komt voor jouw organisatie. Dit verwerken we kosteloos in een waardevol (en toch gratis) adviesrapport. Heb je niet de tijd, zin of capaciteit om hier zelf mee aan de slag te gaan? Dan helpen wij je natuurlijk graag. Bij het rapport ontvang je daarom een vrijblijvende prijsopgave, voor het geval je de te nemen actiepunten aan ons wenst uit te besteden. 

Afspraak maken
Wil je meer informatie of direct een afspraak inplannen? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Ja, ik wil meer informatie!