Werving & Selectie

Ben je op zoek naar extra capaciteit op jouw salarisadministratie, maar heb je moeite om de ideale kandidaat te vinden? Wij helpen jou aan de juiste professional met onze werving & selectie service!

Ons concept

Hoe vinden wij de beste persoon voor de positie bij jouw bedrijf? Dat begint natuurlijk in de basis: het begrijpen van de functie en de organisatie. Om dit te kunnen doen, laten we één van onze eigen salarisadministrateurs één of twee dagen meewerken binnen jullie organisatie. Zo kunnen we goed de sfeer van de organisatie proeven, inzicht krijgen in de werkzaamheden en een goede inschatting maken van het benodigde niveau van de nieuwe medewerker. Waardevolle informatie dus!

Deze kennis nemen we mee in het werving- en selectieproces en bij het samenstellen van een wervende vacaturetekst. Hierin adviseren we rondom de marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daarna zetten we onze kanalen in ter promotie van de vacature en pushen we deze binnen ons uitgebreide netwerk.

Wanneer de sollicitaties binnenkomen, maken we een kritische selectie en verzorgen we de eerste kennismakingsgesprekken. Dit doen we bij voorkeur face-to-face, maar dit kan afhankelijk zijn van de locatie van de sollicitant. Wanneer de afstand te groot is, vindt het gesprek plaats via Skype.

Wanneer wij vinden dat de kandidaat binnen jullie organisatie past, dan sturen wij hem of haar door voor een tweede gesprek, bij jullie op locatie. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met jou als opdrachtgever.

Het vervolg van het sollicitatieproces en de onderhandelingen mag je, als je wilt, zelf regelen. Op die manier kan er sneller geschakeld worden met de kandidaat en heb je rechtstreeks contact. Dit wordt vaak als prettig ervaren door onze klanten. Mocht je er behoefte aan hebben, dan kunnen wij je natuurlijk ook ondersteunen.

Duurzame samenwerking

De informatie die wij hebben verzameld om inzicht te krijgen in jullie organisatie gebruiken we natuurlijk graag nog een keer, om jullie bij een volgende zoektocht weer te kunnen ondersteunen. Onze doelstelling is dan ook om een langdurige relatie aan te gaan.

Vaste prijzen

Wij rekenen voor onze werving- en selectie service uitsluitend vaste kosten:

  • € 6.000,- ex. btw *

No cure, no pay! De facturatie van de wervingsfee vindt namelijk pas plaats nadat de nieuwe medewerker de proeftijd (of eerste maand, indien de proeftijd langer duurt dan een maand) heeft doorstaan en het contract wordt voortgezet.

Wij werken dus niet met percentages gebaseerd op het salaris van de medewerker en zijn hierdoor vaak voordeliger dan andere werving- en selectie partijen.

Doorlooptijd

De doorlooptijd voor het vinden van een nieuwe kandidaat ligt gemiddeld tussen de twee en vier maanden, gerekend vanaf het moment waarop de promotionele activiteiten rondom de vacature zijn gestart.

Ook voor een tijdelijke oplossing

Heb je slechts tijdelijk wat extra capaciteit nodig? Dan kun je ook voor een gedetacheerde salarisprofessional kiezen.


Ja, ik wil meer informatie!